vbrownhuis | Nieuwsbrief
Zomerse nieuwsbrief juli 2018 webversie
 headervbrown.jpg
Bijpraten is de nieuwsbrief van de Stichting Vicki Brown. Een inloophuis voor ’s-Hertogenbosch en omgeving waar volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten van harte welkom zijn.

Speelt kanker een rol in uw leven?
Dan is het Vicki Brownhuis er, ook voor ú!


In de vakantie speciale activiteiten! In de maanden juli en augustus is er elke donderdagochtend een bijzondere activiteit met aansluitend een gezellige lunch.

Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten de komende weken.


Save the date - geef je op via info@vbrownhuis.nl of bel 073-6148550
ZOMERACTIVITEITEN JULI:
 • Free writing: 
  Schrijven over je gevoel, met gevoel, gevoelig. 6 ontspannende workshops, die je ook per stuk kunt volgen. 10, 17, 24, 31 juli en 7 en 14 augustus - dinsdag 10-12 uur.

 • Soul Collage maken:
  Het activeren en bewustworden van je kracht. Je komt er achter door een soul collage te maken op donderdag 12 juli van 10-12.30 uur.
   
 • Verhalen vertellen:
  Hoe vertel je jouw levensverhaal? Verhalen nemen je mee naar een andere wereld. Donderdag 19 juli 10-12.30 uur.
   
 • Rondleiding Brouwerij Heineken
  Heineken geeft een rondleiding speciaal voor het Vicki Brownhuis. Donderdag 26 juli 9.30 - 12.30 uur.

 • Bezoek aan de rechtbank 5 juli: De eerste zomeractiviteit 2018 zit er al weer op. Met recht kan dit een zeer geslaagd bezoek genoemd worden. De begeleiding en voorbereiding door Ger Schuurmans van SHN resulteerde in een duidelijke uitleg van het Nederlandse Rechtssysteem en vervolgens in het bijwonen van enkele zaken bij de politierechter. Tel daarbij op een rechter die humor had, duidelijke taal sprak en open stond voor vragen vanuit het publiek. Een leerzame ochtend die werd afgesloten met een gezellige picknick. 

 LET OP!! aangepaste openingstijden in de maanden juli en augustus is het Vicki Brownhuis van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 13.00 uur geopend.
Taste4Charity 7 oktober

Om gelden te genereren voor het Vicki Brownhuis organiseert Lionsclub Crèvecoeur op zondag 7 oktober 15.00-19.00 uur de Taste4Charity Matinee in Maurick. Tijdens deze middag is er een exquise 4 gangen lunch, vergezeld met heerlijke wijnen, op de prachtige locatie Kasteel Maurick te Vught.

Tijdens de matinee is er een veiling van een aantal kwalitatief hoogwaardige, unieke èn ludieke stukken. Ook deze opbrengsten komen ten goede komen aan het Vicki Brownhuis.

Als Vicki Brownhuis willen we ook graag een paar tafels vullen. Heb jij zin of ken je mensen die hier graag aan zouden deelnemen? Geef naam en adres door aan Jacqueline Crooijmans dan sturen we een uitnodiging of een bevestiging. Meer lezen?


Verwendagen
Elke maand is er een verwendag. Behalve in de zomervakantie. 
 • Man|vrouw-verwendag: Op 4 september gaan we varen met Vaarkracht vanaf de Ertveldplas in Den Bosch. Hiervoor kunnen mannen en vrouwen zich aanmelden. Je mag een introducé meenemen. Van te voren inschrijven graag via info@vbrownhuis.nl 
 • Vrouwenverwendag: In oktober starten we weer met de ‘normale’ verwendag (massages, kleurstyliste, lunch, gezellig samenzijn). 
 • En er komt dit jaar een hele dag met een kapper en nagelstyliste. Je mag zelf je coupe en kleur kiezen en krijgt professioneel advies. Inclusief lunch en tijd voor elkaar. Locatie in Rosmalen. 
 • Mannenverwendag: Bij voldoende aanmeldingen wordt er ook een dag, voor alleen mannen georganiseerd. Die bestaat dan uit een actieve activiteit, een gezamenlijke lunch en 2 massages. 

Lijkt het je leuk mee te doen? Geef je nu al op via info@vbrownhuis.nl en we plaatsen je op de wachtlijst. Op volgorde van binnenkomst, plannen we de dagen in. Per verwendag kunnen maximaal 8 mensen meedoen. Wij nemen contact met je op.


Vicki Brown koffieochtend, elke 1e dinsdag van februari

De Vicki Brownhuis koffieochtend is een laagdrempelig initiatief waarbij iedere vereniging, bedrijf of particulier in ’s-Hertogenbosch e.o., koffie drinkt voor het goede doel. Onze doelstelling is dat er één ochtend per jaar koffie gedronken wordt door werknemers, leden of particulieren mét aandacht voor het Vicki Brownhuis. Dat wordt de eerste dinsdag in februari, namelijk dinsdag 5 februari 2019

Wil jij, je vereniging, je bedrijf ook koffiedrinken voor het Vicki Brownhuis op 5 februari? Neem dan contact met ons op via deze link.

 


Mannen sociëteit

Wij willen graag meer mannen te gast bij het Vicki Brownhuis. Om dit laagdrempelig te maken starten we 28 september van 13.30-16.30 uur met de mannen sociëteit.  Interesse? Mail naar info@vbrownhuis.nl of bel 073 6148550.


Gedachte van de maand juli

 
Vicki Brownhuis 's-Hertogenbosch, Aartshertogenlaan 469, 5213 JA 's-Hertogenbosch
Mail naar info@vbrownhuis.nl of bel 073-6148550.
Maandg-donderdag van 9.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 9.30 tot 13.00 uur

Like & volg ons op 

Steun ons met uw donatie op NL23RABO01445.56.898 t.n.v. Stichting Vicki Brown

Uitschrijven | Wijzigen | Doorsturen